Thursday, January 12, 2017

Ice Bucket Di IOI City Mall

Assalamualaikum & Hi uols.

Okey, kali ni Aunty Kie nak share tempat makan sedap lagi di IOI City Mall, Putrajaya.
Tapi Aunty Kie dok rasa, orang lain dah lama dah dok try mende alah ni.
Aunty Kie je yang baru nak merasa.
Hehehe...xpo la lambat, asal dapat merasa le jugak ^^

So kalau ada di kalangan uols yang tak tau nak makan apa, boleh la pergi try kat Ice Bucket ni :)

Ni kejadian hari Ahad malam yang lepas.
Kitorang pun keluar dah lambat.
Keluar semata-mata nak pergi merasa kat sini.
Lepas makan, tak sempat nak cuci mata apa, terus balik.

Ok, jom tengok apa yang kami makan malam tu beserta dengan harga untuk rujukan uols k :)


Mem besar dok tengok berapa harga makanan yang dah diorder -__-"


 Mr. Yon order Vanilla Milk Shake (RM17.90) Sedap katanya.


Aunty Kie order Chocolate Parfait saiz kecik (RM13.90)


Mr. Yon order Mushroom Roasted Chicken Pasta (RM17.90)
Sedap uols.

Aunty Kie order Homemade Chicken Meatball Pasta (RM17.90)

Jadi, kalau ada yang nak pergi ke sana, boleh tengok alamat kat bawah k :)

Ice Bucket
L2-18,
Level 2,
IOI City Mall,
Putrajaya.




1 comment:

mama ibu said...

Nak tau ada halal tak?